Blomkålspizza




Det skal du bruge: 
  • ½ Liter vand 
  • 1 blomkål 
  • 2 æg 
  • 250 g. revet ost 
  • tsk tørret oregano 
  • 1 ½ tsk groft salt 
  • Pizzasauce 
  • Skinke
  1. 1. Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen. 
  1. 2. Bring vandet i kog i en stor gryde og tilsæt blomkålsris. Kog ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. – rør af og til. 
  1. 3. Hæld blomkålen i en stor sigte, brus over med koldt vand og lad kålen dryppe godt af. Kom blomkålen i et viskestykke og vrid den fri for overskydende vand – gør det af flere omgange, så du får vredet så meget vand fra som muligt. 
  1. 4. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt blomkål, 200 g. ost, oregano og salt. 
  1. 5. Kom halvdelen af blandingen på et stykke bagepapir og bred den ud til en rund bund (ca. 30 cm i diameter). Gentag med resten og træk bundene over på de varme bageplader. 
  1. 6. Bag bundene øverst og nederst i ovnen til de er gyldne. 
  1. 7. Fordel pizzasauce, skinke og 50 g. ost på bundene og bag dem færdige til osten er gylden. 

Nu kan du servere velsmagende blomkålspizza – Velbekomme :-) 

Kommentarer

Populære opslag