Blomkålspizza
Det skal du bruge:
- ½ Liter vand
- 1 blomkål
- 2 æg
- 250 g. revet ost
- 2 tsk tørret oregano
- 1 ½ tsk groft salt
- Pizzasauce
- Skinke
- 1. Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
- 2. Bring vandet i kog i en stor gryde og tilsæt blomkålsris. Kog ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. – rør af og til.
- 3. Hæld blomkålen i en stor sigte, brus over med koldt vand og lad kålen dryppe godt af. Kom blomkålen i et viskestykke og vrid den fri for overskydende vand – gør det af flere omgange, så du får vredet så meget vand fra som muligt.
- 4. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt blomkål, 200 g. ost, oregano og salt.
- 5. Kom halvdelen af blandingen på et stykke bagepapir og bred den ud til en rund bund (ca. 30 cm i diameter). Gentag med resten og træk bundene over på de varme bageplader.
- 6. Bag bundene øverst og nederst i ovnen til de er gyldne.
- 7. Fordel pizzasauce, skinke og 50 g. ost på bundene og bag dem færdige til osten er gylden.
Nu kan du servere velsmagende blomkålspizza – Velbekomme :-)
Kommentarer
Send en kommentar