Blomkålsris med kødsovs
Det skal du bruge:
- 500 g. Oksekød
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 dåse tomatpuré
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 blomkål
- Salt og peber
- Smør til stegning
- Skær løg i små tern og svits dem i en gryde med lidt smør, til de er gyldne
- Hak hvidløg fint og tilsæt i gryden.
- Tilsæt oksekødet og rør jævnligt til kødet er brunet af
- Hæld de hakkede tomater og tomatpuré i gryden
- Lad kødsovsen simre og smag til med salt og peber
- Riv blomkålen til ris på et rivejern og kom det i en gryde med rigeligt vand.
- Giv blomkålsrisene et opkog og hæld vandet fra.
Du kan nu servere din kødsovs med blomkålsris – velbekomme 😊
Kommentarer
Send en kommentar