Blomkålsris med kødsovs



Det skal du bruge: 
  • 500 g. Oksekød 
  • 2 dåser hakkede tomater 
  • 1 dåse tomatpuré 
  • 1 løg 
  • 2 fed hvidløg 
  • 1 blomkål 
  • Salt og peber 
  • Smør til stegning  
  1. Skær løg i små tern og svits dem i en gryde med lidt smør, til de er gyldne 
  1. Hak hvidløg fint og tilsæt i gryden. 
  1. Tilsæt oksekødet og rør jævnligt til kødet er brunet af 
  1. Hæld de hakkede tomater og tomatpuré i gryden 
  1. Lad kødsovsen simre og smag til med salt og peber 
  1. Riv blomkålen til ris på et rivejern og kom det i en gryde med rigeligt vand. 
  1. Giv blomkålsrisene et opkog og hæld vandet fra. 
Du kan nu servere din kødsovs med blomkålsris – velbekomme 😊 

Kommentarer

Populære opslag