Veggiedeller med bønnefritter



Det skal du bruge: 
  • 250gkartofler 
  • 200ggulerødder 
  • 1squash 
  • 2fedhvidløg 
  • 1løg 
  • 2æg 
  • 2spskmel 
  • 1tskspidskommen 
  • 1tskpaprika 
  • 2tsksalt 
  • ½tskpeber 
  • olie til stegning 
  • 1 pose frosne grønne bønner 

  1. 1. Tænd ovnen på 200 grader 
  1. 2. Vask og skræl kartofler og gulerødder. Pil løg og hvidløg, og vask squashen. 
  1. 3. Riv alle grøntsagerne fint. 
  1. 4. Læg de revne grøntsager på midten af et viskestykke, vikl det omkring grøntsagerne og vrid så meget væde, som muligt ud af dem. Det er vigtigt at vride grøntsagerne på denne måde, da det ikke er muligt at presse nok væske ud med hænderne. 
  1. 5. Rør grøntsagerne med æg, mel og krydderier. 
  1. 6. Opvarm lidt olie på en pande og form grøntsagsfarsen til små fine frikadeller - de er nemmest at stege, hvis de ikke bliver for store.
  2. 7. Dellerne steges ved middelvarme, til de har en gylden stegeskorpe på begge sider og er gennemstegte. 
  1. 8. Hæld de frosne bønner ud på en bageplade og sæt i ovnen i 15 minutter – vend dem jævnligt.
Du kan nu servere lækre veggiedeller med sprøde bønnefritter – velbekomme 😊 

Kommentarer

Populære opslag